Om oss

Om oss på Tollarps Begravningsbyrå

Vårt kontor finner du på Idrottsvägen 3 i Tollarp, alldeles intill torget. För dig som är gammal tollarpsbo, kommer du ihåg adressen som Molins kläder. Där möts vi enligt överenskommelse, men är det mer bekvämt för dig som närstående, gör vi gärna hembesök.

Hos oss arbetar Axel, Kia, Jeanette, Carina och Stefan, som alla har stor erfarenhet av många olika typer av begravningar och lyssnar och vägleder dig så att du kan känna dig trygg. Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har.

Våra tjänster omfattar allt som har med en begravning att göra och du väljer vilka delar du vill ha vår hjälp med. Minnet av en begravning går inte att tränga undan. Det är något man bär med sig hela livet. Därför är det viktigt att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt, så du och alla andra som var med kan minnas den med tillfredsställelse.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF